Μενού
spirvarv
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Χρήστος Σπίρτζης | Attica Tv
  • Α-
  • Α+

Στο δρόμο προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι εντάσεις ανάμεσα στους πολιτικούς, όπως είναι φυσικό, δεν λείπουν. Αυτό έγινε και το βράδυ της Τετάρτης στο Attica Tv ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη Νέα Δημοκρατία και Χρήστος Σπίρτζης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στην ενημερωτική εκπομπή Casus Belli. Κατά τη διάρκεια, όμως, της συζήτησης, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και οι δυο πολιτικοί αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ανάδοχος θα είναι ο κ. Καλογρίτσας σε αυτά τα έργα;» αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να εξαγριωθεί ο συνομιλητής του και να απαντήσει πως «όχι, θα είναι οι τέσσερις εταιρίες που έχετε πριμοδοτήσει. Γιατί; Πείτε μου ένα έργο που έχει χρηματοδοτήσει ο κ. Καλογρίτσας;».

Μ.Β.: Θα είναι ο κ. Καλογρίτσας; Θα είναι η τμηματοποίηση των έργων;

Χ.Σ.: Πείτε μου ένα έργο που ήταν ο κ. Καλογρίτσας ανάδοχος τέσσερα χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μ.Β.: Στο Πάτρα – Πύργος.

«Είσαι ψεύτης! Είσαι αισχρός ψεύτης, εσύ! Είσαι αισχρός ψεύτης. Ούτε ένα δεν πήρε. Ούτε ένα. Είσαι αισχρός, συκοφάντης και ψεύτης. Ήταν δημόσιοι, ανοιχτοί, διαφανείς διαγωνισμοί που τους έστειλα εγώ στον εισαγγελέα από την λάσπη που ρίχνατε» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν συνεχεία, ο Χρήστος Σπίρτζης στον εκπρόσωπο της Νέα Δημοκρατίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.