Μενού
kaili
Εύα Καϊλή | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Η Εύα Καϊλή μετά από αρκετούς μήνες (αναγκαστικής) αποχής από τα social media, επανεμφανίστηκε. Και μπορεί να επέλεξε να μη γράψει κάτι η ίδια, ωστόσο, οι δυο αναδημοσιεύσεις που έκανε είναι γεμάτες... νόημα και δείχνουν πολλά για τη γραμμή που θα ακολουθήσει στο εξής.

Η πρώτη κοινοποίηση αφορά ένα βίντεο με ρεπορτάζ του Γάλλου ανταποκριτή της γαλλικής εφημερίδας Libération, Ζαν Κατρεμέρ. Ο έμπειρος επί των ευρωπαϊκών θεμάτων δημοσιογράφος είχε πάρει θέση σε σχέση με τη δικαστική εμπλοκή της Εύας Καϊλή, γράφοντας στην εφημερίδα όπου εργάζεται ότι «οι προφυλακίσεις Καϊλή και Ταραμπέλα είναι ''αδικαιολόγητες'', την ώρα που ΟΛΟΙ οι άλλοι πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης τρελών είναι ελεύθεροι!». Η δεύτερη αφορά ένα ιταλικό άρθρο δημοσιευμένο στην εφημερίδα Unita που υποστηρίζει ότι «το σκάνδαλο Quatargate έχει καταπέσει».

kaili_twitter
Οι δυο δημοσιεύσεις που αναπαρήγαγε η Εύα Καϊλή | @EvaKaili

Υπενθυμίζεται πως η Εύα Καϊλή σχεδιάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της (είναι ενδεικτικό πως ακόμα και σήμερα στο bio της στο Twitter εμφανίζεται ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), ενώ οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί ανακοίνωσαν ότι «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.