Μενού
tsipras - kentriki epitropi
Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στις περιφέρειες της Δυτικής Αθήνας, του Ρεθύμνου και της Α’ Πειραιά επέλεξε να είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τις δύο πρώτες να παίρνουν τη θέση των Σερρών και Δωδεκανήσων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πηγές από την Κουμουνδούρου, με την επιλογή του Ρεθύμνου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει «μήνυμα ενότητας» στο εσωτερικό του κόμματος και παράλληλα στηρίζει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού.

Ταυτόχρονα, ισχυρή συμβολική κίνηση αποτελεί η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη για ένα τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για την τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

«Ισχυρό συμβολισμό» έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α’ Πειραιά, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε την κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να την επαναπροσεγγίσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.