Μενού
pneymatikos
Σπύρος Πνευματικός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πυρ ομαδόν από τους χρήστες του Twitter κατά του καθηγητή ιατρικής και υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, Σπύρου Πνευματικού, με αφορμή τις δηλώσεις του για τους καρκινοπαθείς  όπου ανέφερε ότι «επειδή δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μία γραμμή. Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συνανθρώπων».

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης επιτίθενται στον καθηγητή ιατρικής τονίζοντας πως οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να εκφράζονται από έναν γιατρό που έχει δώσει όρκο να «παλεύει» για να σώζει ζωές.

Ο ίδιος ο κ. Πνευματικός, βέβαια, μετά το σάλο που προκλήθηκε, τόνισε πως οι δηλώσεις του «παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν». Ζήτησε, μάλιστα, «συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας». Όλα αυτά δεν ήταν ικανά να κατευνάσουν τις οργισμένες αντιδράσεις.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.