Μενού
mitsotakis
Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δεκαέξι ημέρες πριν τις εκλογές «φωτιά» έχουν πάρει τα πεδία της πολιτικής αντιπαράθεσης, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η Υγεία με αφορμή και τη δήλωση περί «διαλογής» καρκινοπαθών από τον Σπύρο Πνευματικό

Η δήλωση του κ. Πνευματικού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έφερε την απομάκρυνσή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η συγκεκριμένη δήλωση άγγιξε το ευαίσθητο θέμα της Υγείας και προκάλεσε την αντίδραση μέχρι και του Συλλόγου Καρκινοπαθών. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου, Ρεγγίνα Μακέδου και τόνισε πως είναι κάθετα αντίθετος με τα όσα ανέφερε ο κ. Πνευματικός. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διπλό μήνυμα με την απομάκρυνση του Πνευματικού 

Σύμφωνα με το OPEN, η απομάκρυνση του Σπύρου Πνευματικού από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ έχει ένα διπλό μήνυμα: 

  1. Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα της ΝΔ στο θέμα της Υγείας
  2. Μήνυμα προς άλλους βουλευτές για τυχόν παραφωνίες 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το αφήγημα της ΝΔ να είναι θετικό μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.