Μενού
reggina-makedou
Ρεγγίνα Μακέδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Σπύρου Πνευματικού για «διαλογή» καρκινοπαθών στα νοσοκομεία εξαιτίας του κόστους. Η τοποθέτησή του έφερε και την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ενώ η αθλήτρια Ρεγγίνα Μακέδου που καταγράφει στα social media τη «μάχη» που δίνει με τη λευχαιμία αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Η αντίδραση της Ρεγγίνας Μακέδου στην δήλωση του Σπύρου Πνευματικού ήταν σφοδρή και ζήτησε μια απάντηση για το αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος θεωρεί ότι «είναι θεός». Και σήμερα αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί. Μην ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου στον λογαριασμό της στο Facebook.

reggina

«Διαβάζω ξανά και ξανά … Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή ; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πως λέγεται γιατρός αυτός ο «κύριος» …Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω ;Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!! Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτακη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ηρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!», έγραφε στην πρώτη ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.