Μενού
eva-kaili
Εύα Καϊλή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερα στο χώρο Σένγκεν και χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής μπορεί να κινείται, με απόφαση του Εφετείου Βρυξελλών, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορείται για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο Qatar Gate.

Τη σχετική απόφαση έκαναν γνωστή με κοινή τους δήλωση οι συνήγοροι της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Επέστρεψε μαζί με την κόρη της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΗΕύα Καϊλή επέστρεψε στα... παλιά της λημέρια! Η πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά το σκάνδαλο διαφθοράς QatarGate, βρέθηκε ξανά στα κεντρικά του στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, η Eύα Καϊλή εθεάθη μαζί με τη δύο ετών κόρη της να περπατάει στους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επιπλέον, όπως επιβεβαίωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Εύα Καϊλή έχει πλέον επιστρέψει στην εργασία της.

Υπενθυμιζεται πως πριν από μερικές ημέρες, η Εύα Καϊλή, κατέθεσε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταγγέλλοντας παραβίαση της κοινοβουλευτικής της ασυλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων της. «Η Κα Εύα Καϊλή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, για την παραβίαση της κοινοβουλευτικής της ασυλίας διότι παρακολουθείτο από τις μυστικές υπηρεσίες κατά την περίοδο που συμμετείχε στην επιτροπή PEGA, η οποία θεσμικώς ερευνούσε την ύπαρξη παράνομου λογισμικού που παρακολουθούσε τις κινήσεις των ευρωβουλευτών και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Παράλληλα, επισημαίνει: «Η δημοσιοποίηση αυτής της είδησης προκάλεσε αρκετό ενδιαφέρον, παρόλο που υπήρξαν κάποια, συγκεκριμένα μέσα, που συστηματικά βάλλουν κατά της Κας Καϊλή, που την κατηγόρησαν για την δημιουργία σεναρίων συνωμοσίας! Αλλά τα συνταρακτικά νέα που ακολούθησαν, σύμφωνα με τα οποία ακόμα και ο δικαστής-ανακριτής Μισέλ Κλεζ παρακολουθείτο, τους άφησαν άφωνους!! Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συνωμοσίας, φαίνεται πως η πικρή αλήθεια είναι ότι στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρώπης, οι γεωπολιτικές συγκρούσεις του Αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής, της Αραβικής Χερσονήσου έχουν εγκατασταθεί, το θύμα των οποίων είναι σήμερα η Κα Καϊλή, αύριο οι δικαστές και οι εισαγγελείς, την μεθαύριο ποιος;».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA