Μενού
tzortzia-kefala
Τζώρτζια Κεφαλά | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Η Τζώρτζια Κεφαλά εξελέγη με την Πλεύση Ελευθερίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο και είναι μια από τους βουλευτές που έκατσαν για πρώτη φορά στα βουλευτικά έδρανα.

Η ίδια, που συζητήθηκε περισσότερο από όλες τις γυναίκες της Βουλής την ημέρα της ορκωμοσίας λόγω των στυλιστικών της επιλογών, κληθείσα να σχολιάσει την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες» που έχει τη στήριξη του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη είπε πως «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Συνέχισε δε λέγοντας πως «δε συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δε θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA