Μενού
Mpogdanos
Κωνσταντίνος Μπογδάνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με ένα μήνυμά του στα social media ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έκανε γνωστό τη διάλυση του Πατριωτικού Συνασπσιμού, της εκλογικής συνεργασίας του κόμματος του, Πατριωτική Δύναμη, με άλλους σχηματισμούς, μεταξύ των οποίων και το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο Πατριωτικός Συνασπισμός είχε «κοπεί» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ωστόσο πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο για την 25η Ιουνίου, δίχως ωστόσο να καταφέρει να μπει στη Βουλή. Πέρα από τα κόμματα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου, συμμετείχαν ακόμη το Κίνημα 21 του Ζώη Μπεχλή, οι Ελέυθεροι Ξανά του Φαίδωνα Βόβολη, το ΤΟΛΜΑ του Θανάση Κολύβα και ο Πατριωτικός Σύνδεσμος του Ιωάννη Μαλταμπέ.

Στο μήνυμά του ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρει: «Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν πέτυχε τους στόχους του κατά τις εκλογές της 25 Ιουνίου. Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν και βοήθησαν στην προσπάθεια, όπως και τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ περαίωσε  την λειτουργία του. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.