Αλλαγή σκυτάλης στον πολύπαθο δήμο Παλαμά που οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να βυθίζονται στις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.
Στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, επικράτησε ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος με 50,06% και 4.575 ψήφους έναντι του νυν δημάρχου Γιώργου Σακελλαρίου που συγκέντρωσε 49,94% και 4.564 ψήφους.
Επίσης και στην περιφέρεια Θεσσαλίας εκλέχτηκε νέος περιφερειάρχης. Συγκεκριμένα, στον δεύτερο γύρο επικράτησε ο Δημήτρης Κουρέτας έναντι του Κώστα Αγοραστού.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.