Μενού
stefanos-kasselakis-ekloges
  • Α-
  • Α+

Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν να είναι ανατρεπτικές μιας και λίγο πριν τις 23:00 τα αποτελέσματα δείχνουν άνετη πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη που ήταν και ο υποψήφιος της τελευταίας στιγμής. 

Και μπορεί επίσημα αποτελέσματα να μην έχουν βγει, ωστόσο, από όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας προκύπτει άνετη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ δεν αποκλείεται να μην υπάρξει και δεύτερος γύρος, κάτι που όμως, μέχρι στιγμής, μοιάζει το πιο απίθανο σενάριο.

Από την άλλη, το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου που μοιάζει να είναι και η μεγάλη χαμένη συνιστά «υπομονή». Το περιβάλλον της, πριν από λίγη ώρα, σε ερώτηση του Reader για τις εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων ανέφερε: « όσα λέγονται για εκτιμήσεις τελικού αποτελέσματος, δεν ισχύουν. Δεν έχει ανοίξει καν ακόμα η πλατφόρμα συλλογής των αποτελεσμάτων, υπομονή λίγο».

axtsioglou

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν χρειάζονται υποθέσεις αλλά δράσεις.

Οι υπουργοί που ίσως έχασαν

Πάντως αν τα «exit poll» επιβεβαιωθούν και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα, τότε θα είναι η απόλυτη ανατροπή μιας και η υποψηφιότητά του, έγινε γνωστή την τελευταία στιγμή και κατάφερε να νικήσει κάποια από τα πιο δυνατά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που, μάλιστα, τα τρία από αυτά υπήρξαν υπουργοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μυστήριο η ψήφος Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, μπορεί να έκανε το comeback του αλλά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε στην Πλάκα αλλά δεν αποκάλυψε το πρόσωπο που πήρε τη ψήφο του.

Σε ερώτηση για το τι ψήφισε απάντησε... «ΣΥΡΙΖΑ».

Τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Και μπορεί οι εκτιμήσεις μέχρι στιγμής να μην έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει.

Stefanos Kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Nephele Nomikou / SOOC

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί θεωρούν ότι η τεράστια αύξηση των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, άλλωστε το twitter είχε δει στο πρόσωπό του, τον νέο Αλέξη Τσίπρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.