Κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό άσκησε η Μιλένα Αποστολάκη.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/1) καλεσμένη σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
«Η κυβέρνηση επιχειρεί μια επικοινωνιακή αντεπίθεση, προσπαθώντας να εμφανιστεί από κατήγορος σε υπόλογος. Δεν θα τα καταφέρει γιατί τη διαψεύδουν τα γεγονότα, που είναι τραγικά και επίμονα.
Ο Πρωθυπουργός έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως ο Πρωθυπουργός της παραπλάνησης» ανέφερε αρχικά η Μιλένα Αποστολάκη.
«Οχτώ στους δέκα πολίτες δεν εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη»
Και πρόσθεσε: «Η δήλωση Ανδρουλάκη περί Δικαιοσύνης, αντανακλά την κοινωνική πραγματικότητα που διαμόρφωσε ο Πρωθυπουργός με ενέργειες και δηλώσεις του ώστε σήμερα 8 στους 10 πολίτες να δηλώνουν ότι δεν εμπιστεύονται το θεσμό της Δικαιοσύνης.
Η μείωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη Δικαιοσύνη δεν έχει τροφοδοτηθεί από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Για εμάς ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι α λα καρτ.
Σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη και όσα εκείνος έλεγε περί δικαιοσύνης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περίοδο 2015-2019, το ΠΑΣΟΚ έχει μια διαχρονική και σταθερή στάση, παρεμβαίνοντας κάθε φορά που οι θεσμοί πλήττονται.
Και σήμερα στη χώρα οι θεσμοί και η αξιοπιστία τους δέχονται ευθεία επίθεση από τον Πρωθυπουργό, είτε πρόκειται για το έγκλημα των Τεμπών, είτε για τις υποκλοπές, όπου απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν εφαρμόζεται, με εντολή του Πρωθυπουργού».
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.