Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα των αγροτών, εξαπολύει, με σημερινή δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Ειδικότερα υποστηρίζει: «Στο μυαλό του Έλληνα πρωθυπουργού χωράνε 60 κοστουμαρισμένοι ατσαλάκωτοι υπουργοί και υφυπουργοί στο Μαξίμου, χαρτογιακάδες δηλαδή, αλλά δεν χωράνε 35 αγρότες με ροζιασμένα χέρια και ρυτιδωμένα πρόσωπα από την δουλειά, διότι μάλλον ο πρωθυπουργός φοβάται μην κολλήσει «πτωχίλα» από τους ανθρώπους που ο ίδιος έκανε πάμπτωχους».
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.