Μενού
kasselakis_gerovasili
Όλγα Γεροβασίλη - Στέφανος Κασσελάκης | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο Παγκράτι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπρόεδρος της Βουλής μετά το συγκρουσιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δείπνησαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο της Αθήνας «Lost Athens - Bar Restaurant». Μετά τη συνύπαρξη τους στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών και το θερμό κλίμα μεταξύ τους όλα δείχνουν και πως ενόψει ευρωεκλογών προσπαθούν να φτάσουν σε ένα μίνιμουμ συνεννόησης.

Υπενθυμίζεται πως Κασσελάκης και Γεροβασίλη παρευρέθηκαν χθες στις διαδηλώσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δυστύχημα στα Τέμπη. Κασσελάκης και Γεροβασίλη αντάλλαξαν χειραψία και φιλί στο μάγουλο, ενώ μαζί τους στη διαδήλωση της ΑΔΕΔΥ για τα Τέμπη, ήταν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος κι άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA