Μενού
mitsotakis-deth
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ | Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση να αναβάλει την εμφάνισή του, μετά τις καταστραφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως είχε γράψει και ο Μαξιμιλιανός στο Reader, ο πρωθυπουργός επρόκειτο να βρεθεί στη ΔΕΘ, αλλά θα ήταν μία διαφορετική οργάνωση χωρίς την πατροπαράδοτη βόλτα στα περίπτερα. Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι θα πραγματοποιηθεί μόνο η ομιλία και η συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Τελικά, λόγω της κακοκαιρίας και της τραγικής κατάστασης που βιώνει η χώρα τα τελευταία 24ωρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακυρώνει την επίσκεψή του στη ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές και η συνέντευξη μετατίθενται για τα μέσα της εβδομάδας.

Στις 11:00 στην Πολιτική Προστασία

Οπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις 11:00 στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA