Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση να αναβάλει την εμφάνισή του, μετά τις καταστραφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Όπως είχε γράψει και ο Μαξιμιλιανός στο Reader, ο πρωθυπουργός επρόκειτο να βρεθεί στη ΔΕΘ, αλλά θα ήταν μία διαφορετική οργάνωση χωρίς την πατροπαράδοτη βόλτα στα περίπτερα. Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι θα πραγματοποιηθεί μόνο η ομιλία και η συνέντευξη του πρωθυπουργού.
Τελικά, λόγω της κακοκαιρίας και της τραγικής κατάστασης που βιώνει η χώρα τα τελευταία 24ωρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακυρώνει την επίσκεψή του στη ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές και η συνέντευξη μετατίθενται για τα μέσα της εβδομάδας.
Στις 11:00 στην Πολιτική Προστασία
Οπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις 11:00 στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.