Μενού
koutsoumpas
Δημήτρης Κουτσούμπας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε την έκπληξη. Στόχος μας να εκλέξουμε τον μέγιστο αριθμό δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων», τόνισε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι δύσκολη η «εξίσωση» των συμμαχιών στον β’ γύρο, και υπογράμμισε ότι «υπάρχει σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στα βασικά ζητήματα». «Ο κόσμος έχει ζήσει έναν εφιάλτη, υπάρχει αγανάκτηση. Λέμε λοιπόν ότι ως εναλλακτική λύση, ο λαός μπορεί να ενισχύσει την Λαϊκή Συσπείρωση», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Προς το χειρότερο»

Όταν ρωτήθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται προς το χειρότερο. Θέλουν να μοιάσουν περισσότερο στη ΝΔ. Εμείς δεν κρίνουμε τον πρόεδρο, αλλά τις προτάσεις του κόμματος».

«Η πόρτα του ΚΚΕ είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2023 στο Reader

Τι ισχύει με τα Πανεπιστήμια και τις σχολές

Ποια είναι η διαδικασία για Δήμους και Περιφέρειες

Πότε ένας συνδυασμός εκλέγεται από την 1η Κυριακή

Τι ισχύει με τους ετεροδημότες

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές

Ποιοι δικαιούνται άδειες και πόσες ημέρες ανά περίπτωση

Πότε είναι οι εκλογές και πώς ψηφίζουμε

Μάθε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζεις την Κυριακή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA