Μενού
Δημήτρης Τσιόδρας και Κυριάκος Μητσοτάκης
Δημήτρης Τσιόδρας και Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μίλησε για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, καθώς και για τις «εκρηκτικές» ζυμώσεις εντός του κόμματος, θεωρώντας πως το κόμμα της αντιπολίτευσης είναι ξεπερασμένο.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σχολίασε την κρίση πολιτικής ταυτότητας που μετέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κυβερνητική εναλλακτική για τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφούσκωσε»

Ο Δημήτρης Τσιόδρας δήλωσε για τη συρρίκνωση της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φούσκωσε στα χρόνια της κρίσης, ξεφούσκωσε όταν η κρίση έγινε παρελθόν. Όπως είχε πει ένα κορυφαίο στέλεχός του, "η κανονικότητα δεν είναι ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ". Φάνηκε, λοιπόν, καθαρά ότι επανέρχεται σε ποσοστά του παρελθόντος».

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε ότι «η καταγραφή της ιδεολογικής τοποθέτησης του κ. Κασσελάκη δείχνει ότι δεν υπάρχει πολιτική ταυτότητα».

«Με αυτό το οποίο βγήκε ως σύνθημα, ότι "εγώ θα κερδίσω τον Μητσοτάκη", δεν φαίνεται -τουλάχιστον προς το παρόν- να προκύπτει. Βέβαια θέλει χρόνο, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Είναι νέος αρχηγός. Το τι μπορεί να κάνει νομίζω θα το δείξει τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε.

Χωρίς αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία

Συνεχίζοντας, ο κ. Τσιόδρας εκτίμησε πως οι πολιτικές «αντιπροτάσεις» στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να απειλήσουν την παντοδυναμία της κυβέρνησης.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία αξιόπιστη αντιπολίτευση. Βεβαίως η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία, δεν μπορεί να φτιάξει αντιπολίτευση, αυτό είναι υπόθεση των υπολοίπων», δήλωσε και κατέληξε:

«Δεν ήταν την προηγούμενη τετραετία, δεν είναι και τώρα, ο αντίπαλος της κυβέρνησης η αντιπολίτευση. Φάνηκε γιατί η Νέα Δημοκρατία ήταν το 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 17%. Αντίπαλος ήταν και είναι τα προβλήματα των πολιτών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA