Μενού
Δώρα Αυγέρη
Η Δώρα Αυγέρη σε δείπνο του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αποχώρησε από εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία η Δώρα Αυγέρη, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις ερχόμενες ευρωεκλογές 2024.

Η Δώρα Αυγέρη, με τη συμμετοχή της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, αποχωρεί, όπως ειπώθηκε από τη θέση της εκπροσώπου, με το κόμμα να ανακοινώνει μέσα στις επόμενες ημέρες τον ή την αντικαταστάτη/τριά της.

Η Δώρα Αυγέρη, στην ανάρτησή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου στον iSYRIZA, δηλώνω παρούσα σε άλλη μια μεγάλη μάχη του κόμματός μας, σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του».

Δώρα Αυγέρη: Η ανάρτησή της

Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου στον iSYRIZA, δηλώνω παρούσα σε άλλη μια μεγάλη μάχη του κόμματός μας, σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του».

Ακολούθως η κα Αυγέρη αναφέρει ότι «μετά από μία επιτυχημένη κοινοβουλευτική θητεία είναι η σημερινή συγκυρία της πανθομολογούμενης διάβρωσης των δημοκρατικών θεσμών που με κινητοποιεί στην κατεύθυνση άλλης μιας εκλογικής μάχης· την οποία προτίθεμαι να δώσω με πνεύμα συντροφικότητας και ακατάπαυστης στήριξης της κοινής μας πορείας έως τις εθνικές εκλογές με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Έχω επίγνωση ότι ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και ως εκλεγμένη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μπορέσω να στηρίξω με επιτυχία την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να προστατευθεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να διαφυλαχθεί το νόημα της δικαιοσύνης στην πατρίδα μας.

Έχω επίγνωση ότι η κοινή μας προσπάθεια θα προσαυξήσει το πολιτικό μας κεφάλαιο προς στην τελική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών. Επιθυμώ να είμαι κοινωνός αυτής της προσπάθειας και παράγοντας νίκης!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA