Στην Αργολίδα βρέθηκε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου, στελέχη του Υπουργείου και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας για επίσκεψη εργασίας και αυτοψία στα έργα που υλοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού.
Η Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε την Αργολίδα τη Δευτέρα 24 Μαρτίου και είχε έναν έντονο διάλογο με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστη Παπαδημητρίου.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της εκνευρίστηκε με την κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων και επίπληξε τους υπεύθυνους έντονα. «Γιατί δεν το έχετε επισκευάσει;» ρώτησε η υπουργός Πολιτισμού για να λάβει την απάντηση: «Δεν το έχουμε επισκευάσει, γιατί στοιχίζει 45.000 ευρώ». «Και ποιος τις αρνήθηκε; Έχετε πάρει εκατομμύρια!», τόνισε η υπουργός.
Η κυρία Παπαδημητρίου της ζήτησε να μην της κάνει αυτές τις συστάσεις και τότε η Λίνα Μενδώνη φανερά εκνευρισμένη είπε: «Σε παρακαλώ πολύ. Δεν είναι δυνατόν μέσα στο χώρο, μέσα στην καρδιά της πόλης να είναι αυτό. Άλκηστη πρόσεξε!».
Η κυρία Μενδώνη συνέχισε με έντονο ύφος τον διάλογο. «Δεν μπορεί να είναι μες στην πόλη έτσι η κατάσταση. Δεν γίνεται (…). Δεν λέω για τίποτε άλλο, δεν αρνούμαι το έργο που έχετε κάνει, αλλά είναι μες στην πόλη».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το Αργοναυπλία TV:
(Το απόσπασμα μετά το 17:28)
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.