Μενού
kasselakis ko syriza
Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ένταση και αντιπαραθέσεις έφερε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ που είναι προγραμματισμένος για σήμερα (19/10) στη Νέα Υόρκη.

Στο πάνελ ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος αποκάλεσε «πολιτικό μηδενικό» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «μας δουλεύει», ενώ απηύθυνε και την εξής ερώτηση: «Την ώρα που ο κόσμος καίγεται πάει να κάνει suprise wedding party, αν δεν ήταν γκέι θα λέγαμε ότι πρόκειται περί γελοιότητας και ότι ζει στον κόσμο του ή όχι;»

«Εργαλειοποιεί την ομοφυλοφιλία του», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και τις παρένθετες μητέρες.

«Γεροντοκόρη»

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν αναγνώστηκε η δήλωση του αρχιμανδρίτη Αθανάσιου Μισσού, εκπροσώπου του Πατριαρχείου, που αποκάλεσε «γεροντοκόρη» τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαφώνησε με την ειρωνεία του αρχιμανδρίτη, ο Ανδρέας Καραγιάννης ωστόσο επιτέθηκε εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, γιατί δημοσιοποίησε τον γάμο του.

«Σου χάλασε κάτι από το πρόγραμμα ο κ. Κασσελάκης επειδή θα παντρευτεί; Πριν από λίγο λέγατε ότι το θέλετε και κρυφό. Αποφασίστε λίγο τι θέλετε, θέλετε να είμαστε κρυφοί να μην λέμε τίποτα για τη σεξουαλική μας ζωή; Δεν θα σου δώσουμε και λογαριασμό», απάντησε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη μεριά του είπε στον κ. Καραγιάννη για τα λεγόμενά του: «Είσαι γεύση από Μεσαίωνα με όλη μου την αγάπη. Αυτά που λες είναι η προέκταση της Ιεράς Εξέτασης».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA