Μενού
meleti
Ελεονώρα Μελέτη | Astra Tv
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο κανάλι της Θεσσαλίας Astra Tv και την εκπομπή Status βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα «εμπόδια» της αναγνωρισιμότητας αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τις επιθέσεις που δέχθηκε από ακροδεξιούς για παλαιότερες συνεντεύξεις της.

«Δεν ξέρω αν μπορεί να συμβάλει η αναγνωρισιμότητα στην έκβαση ενός θετικού αποτελέσματος στις εκλογές. Μπορώ να πω όμως ότι μου δημιουργεί προβλήματα. Κάποιοι λένε ''εντάξει, την Ελεονώρα την ξέρουμε και θα πάμε να την ψηφίσουμε γιατί είναι γνωστή''. Δεν είναι έτσι. Δεν κάνουμε καλλιστεία, δεν είμαστε στο Tv Queen για να πεις ''πάμε να ψηφίσουμε μια παρουσιάστρια''. Δεν πάμε να κάνουμε εκπομπή, πάμε να κάνουμε άλλα πράγματα» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

«Επομένως θεωρώ ότι όχι, η αναγνωρισιμότητα δεν βοηθάει. Ίσως κάποιος να αναγνωρίζει περισσότερο το όνομα σε σχέση με άλλα που είναι στο ευρωψηφοδέλτιο και αυτό συμβαίνει παντού. Από την άλλη εμένα μόνο προβλήματα μου δημιουργεί αυτό! ''Δεν έχεις πολιτική ράχη'', ''τι δουλειά έχει μια τηλεπερσόνα στην ευρωβουλή''; θα πει ο άλλος αν δεν ξέρει και το βιογραφικό σου, ''τι δουλειά έχει ο πανελίστας'';, ''τι δουλειά έχει ο παρουσιαστής'';. Όλο αυτό αφορά σε μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού που ουσιαστικά σε αμφισβητεί μέσα από την ιδιότητα σου».

Στη συνέχεια η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και σε απειλές που έχει δεχθεί από ακροδεξιούς! «Τι έχουν να πουν όμως όλοι αυτοί όταν μέσα από τα ''Μεσάνυχτα'' έδινα βήμα σε ανθρώπους που είχαν διαφορετικότητα και ιδιαιτερότητα και μου έλεγαν ότι ''προάγω, ως σκουπίδι της κοινωνίας, ανθρώπους που θα καταστρέψουν τον πυρήνα της οικογένειας''; Ξέρεις τι bullying έχω φάει και τι απειλές έχω δεχθεί από ακροδεξιούς επειδή φιλοξενούσα στις εκπομπές μου, πριν από 6 – 7 χρόνια, ομοφυλόφιλους, ζευγάρια, ανθρώπους που ήταν διεμφυλικοί; Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει! Ας αποφασίσουν όμως τι από όλα είμαι γιατί πραγματικά εγώ ξέρω τι είμαι» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA