Στον ορισμό Διοίκησης του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ.) προχωρά η κυβέρνηση. Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, συγκροτείται για πρώτη φορά η Διοίκηση του Οργανισμού, στο πλαίσιο εφαρμογής της εθνικής νομοθεσίας, αλλά και του σχετικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού.
Ουσιαστικά, ο ορισμός Διοίκησης στον Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ. σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας του Οργανισμού, στον οποίο ενοποιούνται οι αρμόδιες Επιτροπές διερεύνησης των αεροπορικών ατυχημάτων πολιτικής αεροπορίας και των σιδηροδρομικών ατυχημάτων, με απώτερο στόχο την επίτευξη και διατήρηση της ασφάλειας στις μεταφορές.
- Ο Έλληνας που «λύγισε» τον Τσακ Νόρις: Η συγκλονιστική ιστορία του Δημήτρη Χαβάνα
- Ολόκληρη οικογένεια κατακρεούργησε τον γαμпρό: Το έγκλημα στη Γουμένισσα που σόκαρε την Ελλάδα
- Οι τέσσερις λόγοι που η Ευρώπη δεν θα βοηθήσει τον Τραμπ στον πόλεμο
- Το «τραγούδι του Γιάνη Βαρουφάκη» σαρώνει στα κλαμπ της Ρωσίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.