Τις προοπτικές εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων στη βάση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης, που υιοθέτησαν με Κοινή Δήλωσή τους κατά την επίσημη επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2023, καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων συζήτησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Μόντι, σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαν σήμερα (01/11).
Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Μόντι για την πρόθεση της Ελλάδας να ανοίξει σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο ακόμη προξενεία στην Ινδία: στη Βομβάη και στην Μπανγκαλόρ.
Επιπλέον, συζητήθηκε η συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της θητείας της Ελλάδας ως μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά το διάστημα 2025-2026.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.