Μενού
Επιστολή της Χρυσής Αυγής στην Άννα Ευθυμίου
Επιστολή της Χρυσής Αυγής στην Άννα Ευθυμίου | Facebook - @Άννα Ευθυμίου
  • Α-
  • Α+

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, γνωστοποίησε πως μέλη της νεολαίας της Χρυσής Αυγής θυροκόλλησαν στην είσοδο του δικηγορικού της γραφείου επιστολή.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Open, σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (11/3) και η επιστολή της Χρυσής Αυγής στην Άννα Ευθυμίου εστάλη για τη στάση της στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά την επιστολή της Χρυσής Αυγής στον κ. Σιμόπουλο, αλλά η ιστορία με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, παρατηρείται από τις 5 Μαρτίου όταν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης τής έστειλαν email, με την οποία την κατέκριναν για τη στάση της στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Άννα Ευθυμίου: Η ανάρτησή της στα social media

«Δήλωση μου σχετικά με την επιστολή από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής που τοιχοκολλήθηκε στο δικηγορικό μου γραφείο

Την Τρίτη 5/3/2024 δέχτηκα στο e-mail μου την επισυναπτόμενη επιστολή από το Μέτωπο Νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σχετικά με την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σήμερα το πρωί, φτάνοντας στο δικηγορικό μου γραφείο, διαπίστωσα ότι η επιστολή είχε τοιχοκολληθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας δίπλα στην επαγγελματική μου πινακίδα με το όνομά μου και τη δικηγορική μου ιδιότητα. 

Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τόσο εμενα όσο και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Βρίσκομαι στην πολιτική για να υπηρετώ τις ιδέες και τις θέσεις μου. Θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα μαχόμενη με ευσυνειδησία και συνέπεια, έχοντας ως φάρο στην πολιτική μου πορεία τις αξίες και τα ιδανικά μου, με τα οποία πορεύομαι στην 20ετή διαδρομή μου στα κοινά.

Είμαι σίγουρη πως αυτές οι ενέργειες εκφοβισμού και τραμπουκισμού καταδικάζονται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA