Μενού
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σκληρή επίθεση – απάντηση του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία μέσω κύκλων για τις κυβερνητικές διαρροές αναφορικά με την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Όποια επιχείρηση εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας για αριθμητικές συγκρίσεις είναι ανεδαφική και τουλάχιστον πολιτικά άστοχη, όταν το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο που εισηγήθηκε η κυβέρνηση της. Είναι χαρακτηριστικό ότι 20 βουλευτές καταψήφισαν με πρώτο τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παρουσίασε μάλιστα διακριτή πλατφόρμα, 31 βουλευτές της ΝΔ απείχαν και ο υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης χαρακτήρισε το κυβερνητικό νομοσχέδιο αντισυνταγματικό. Αυτή η μεγάλη θεσμική αλλαγή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη θετική ψήφο του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, καθώς από τη συμπολίτευση στήριξαν το νομοσχέδιο μόλις 107 βουλευτές» αναφέρουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέρας της ψηφοφορίας κυβερνητικοί κύκλοι είχαν αναφέρει: «από τη ΝΔ ψήφισε το 68% και από το ΠΑΣΟΚ το 66%! Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που διεκδικεί τα πρωτεία στο μεταρρυθμιστικό κέντρο είχε λιγότερο ποσοστό στα ναι από τη ΝΔ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA