Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, μίλησε στο Action24 σχετικά με την απόφαση να κλείσει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή».
«Εν πάση περιπτώσει, εφημερίδα με 400 φύλλα λέει ένα πράγμα. Δεν έχει λόγο ύπαρξης, κανείς δεν θέλει να τη διαβάσει. Σας το λέω ωμά» είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος προκαλώντας αντιδράσεις.
«Δεν αρέσει η εφημερίδα», συνέχισε, για να προσθέσει πως τον Στέφανο Κασσελάκη τον ψήφισαν 75.000 άνθρωποι κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν φοβάται μήπως με τις δηλώσεις του προκαλέσει αντιδράσεις, ο Ευάγγελος Αντώναρος απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει που θα προκαλέσω αντιδράσεις, δεν είμαι από αυτούς που χαϊδεύουν αυτιά».
Κλείνοντας, τόνισε πως «οι δημοσιογράφοι είναι ικανοί άνθρωποι, και μπορούν να βρουν μία ή περισσότερες δουλειές».
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.