Μενού
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην παρουσίαση της Νέας Αριστεράς | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξέφρασε τον εκνευρισμό του μετά την ακύρωση συμμετοχής του σε εκπομπή επειδή θα έδινε συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Όπως ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος, είχε προσκληθεί στον ΑΝΤ1 για συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στην Ελλάδα και 30 λεπτά πριν τον ειδοποίησαν πως ακυρώνεται η παρουσία του στην εκπομπή. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος ήταν η συνέντευξη που θα έδινε ο Στέφανος Κασσελάκης. Η οργή του στελέχους της Νέας Αριστεράς ήταν τέτοια που δόθηκε προτεραιότητα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που τη μετέφερε μέσω Facebook. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

«Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας. 

Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης. 

Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κυρίου Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά. 

Καλή απόλαυση λοιπόν!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA