Μενού
giannis-ragkousis
Γιάννης Ραγκούσης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και την επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην πολιτική αναφέρθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης. 

«Εμείς έχουμε εκλέξει δημοκρατικά τον κ. Κασσελάκη από τη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό μας για μια πλήρη θητεία. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα. Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει για μας είναι να βάλουμε τα δυνατά μας, να μην έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα. Και ο χρόνος υπάρχει. Είναι πολύς ο χρόνος αυτός που υπάρχει μπροστά μας», είπε στην ΕΡΤ ο κ. Ραγκούσης.

«Αυτό που είπαμε απλώς και συμφωνήσαμε όλοι σε αυτό, ομόφωνα, αν θέλετε, στο τέλος αυτή η προσέγγιση είναι ότι προφανώς, όπως σε όλο τον κόσμο θα συνέβαινε σε αντίστοιχη περίπτωση σε όλα τα κόμματα του κόσμου, εμείς θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ακόμα κι αν αυτό είναι καλό. Δε σημαίνει ότι και τότε δεν θα υπάρχουν αδυναμίες. (…) Στόχος μας να κρατήσουμε τη 2η θέση» υπογράμμισε. 

«Νομίζω ότι πάμε σε ένα συνέδριο που πραγματικά μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για μια νέα εξωστρεφή δράση που πρέπει να έχουμε μετά τη λήξη του», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο κ. Ραγκούσης διευκρίνισε ότι συμφωνεί «απόλυτα με το ερωτηματολόγιο του κ. Κασσελάκη» ενώ σχετικά με το πώς περιμένει να κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο ανέφερε: «Να κάνει ο, τι κρίνει σωστό».

Όσον αφορά την επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην πολιτική, όπου αναλαμβάνει επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, ο κ. Ραγκούσης σχολίασε: «σέβομαι την απόφαση του κ. Σακελλαρίδη. Ο καθένας μας έχει κάνει τις επιλογές του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA