Μενού
Ο Γιώργος Φλωρίδης
Ομιλία του υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στο περιθώριο της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προκαλώντας αντιδράσεις με μία δήλωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Φλωρίδης μίλησε για τους πολιτικούς που μίλησαν για «μπαζώματα» στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, αναφέροντας: «Για να μιλήσω στη γλώσσα του λαού, όσοι από τους πολιτικούς χρησιμοποιούν όλο αυτό το θολό πράγμα για τα μπαζώματα, αυτοί είναι για τα μπάζα».

Η δήλωση Φλωρίδη προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, με βουλευτή της να χαρακτηρίζει «επικίνδυνο» τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον ίδιο να απαντάει στο ίδιο ύφος.

Γιώργος Φλωρίδης: Τι είπε στη Βουλή

«Πόση σπέκουλα για τα μπαζώματα. Μπαζώθηκε, λέει ο χώρος, για φαντάσου. Βρέθηκαν κάτι χώματα, κάτι φορτηγά εκεί δίπλα. Ω, τι χώματα είναι αυτά. Είναι όταν έγινε το φοβερό δυστύχημα και επρόκειτο να πλησιάσουν τα συνεργεία διάσωσης και απεγκλωβισμού, έπρεπε κάποιο μηχάνημα να ανοίξει δρόμο να φτάσουν, γκρεμοί είναι εκεί» είπε, αρχικά, ο Γιώργος Φλωρίδης .

«Αυτά είναι τα χώματα που έμειναν εκεί από τη διάνοιξη των δρόμων, για να φτάσουν οι άνθρωποι να σώσουν άλλους ανθρώπους. Λοιπόν, ήταν τσιμέντο και χαλίκια, τα οποία βγήκαν, γιατί επρόκειτο να πάνε οι βαριοί γερανοί» συνέχισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Και κάτω από εκεί διέρχεται ο κεντρικός αγωγός του φυσικού αερίου της χώρας. Και ήταν άνθρωποι εκεί του ΔΕΣΦΑ να λένε στα μηχανήματα όχι εδώ, εκεί διότι θα σκάσει οα γωγός και θα ανατιναχθεί ο τόπος» επισήμανε ο Γιώργος Φλωρίδης για τα Τέμπη.

«Αυτά είναι τα μπαζώματα, με τα οποία επιχειρήσατε κάποιοι να πείσετε τον ελληνικό λαό ότι εδώ έχουμε μία επιχείρηση συγκάλυψης. Για να μιλήσω στη γλώσσα του λαού, όσοι από τους πολιτικούς χρησιμοποιούν όλο αυτό το θολό πράγμα για τα μπαζώματα, αυτοί είναι για τα μπάζα» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA