Μενού
giorgos-tsipras
Γιώργος Τσίπρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με τη βάπτισή του σταυρό που υποτίθεται ότι εμφανίστηκε στην κολυμπήθρα αντέδρασε ο Γιώργος Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι «θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν».

«Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους. Κάθε ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», τόνισε επίσης ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Όταν ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο κ. Κασσελάκης, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε ότι «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει ερωτηθεί ο ίδιος. «Δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, για εμένα μου ήταν σοκαριστικό ... Δεν νομίζω ότι ο κόσμος δεν θέλει την ιδεολογική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων.

«Η οικογένεια σήμερα βάλλεται λόγω της οικονομικής κατάστασης και της φτώχειας», ανέφερε επίσης ο κ. Τσίπρας, ενώ τόνισε: «Το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια είναι ένα σύνθημα που έχει σχέση με τη χούντα, ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χούντα το συνέχισε, γιατί ήθελε να έχει ένα συγκεκριμένο εκλογικό ακροατήριο».

«Η θρησκεία διαπερνά οριζόντα όλα τα κόμματα. Και στην Αριστερά υπάρχουν θρησκευόμενοι, άνθρωποι που πηγαίνουν στην εκκλησία», συμπλήρωσε, ενώ σχολίασε:

«Το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια είναι ένα συγκεκριμένο πολιτικό σύνθημα που παραπέμπει στην εθνικοφροσύνη του μετεμφυλιακού ελληνικού κράτους, στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας»

«Είναι άλλο πράγμα η πατρίδα, άλλο πράγμα η οικογένεια. Το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια είναι άλλο πράγμα», σχολίασε επίσς ο Γιώργος Τσίπρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA