Μενού
giorgos tsipras
Γιώργος Τσίπρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τις εσωκομματικές αναταραχές στην Κουμουνδούρου μίλησε ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ότι «στις ευρωεκλογές πρέπει να πάμε απερίσπαστοι από εσωτερικά ζητήματα».

Για τα εσωκομματικά προβλήματα που έχουν προκύψει, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «μπορούν να λύνονται με ένα δημοκρατικό τρόπο, εντός του κόμματος, και προς τα έξω ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλει αυτό που είναι οι πολιτικές του προτάσεις, η αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Επιπλέον, σημείωσε ότι «όλοι αναγνωρίζουν ότι οι επόμενες ευρωεκλογές θα είναι ένας μεγάλος σταθμός για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όποιος κι αν έχει εκλεγεί, πολύ περισσότερο ο Στέφανος Κασελάκης με ότι άλλο έχει προηγηθεί και κυρίως με τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει».

«Η πιο κρίσιμη»

«Ελπίζω να είναι η πιο κρίσιμη ΚΕ γιατί αυτή η προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο» είπε ο κ. Τσίπρας αναφορικά με τα εσωκομματικά ζητήματα και τις διαγραφές που ζήτησε ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη, για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο Γιώργος Τσίπρας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αν θέλει ο Χρήστος Σπίρτζης ας πάει στο ΠΑΣΟΚ».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA