Μενού
Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης στη Βουλή
Ομιλία του Χριστόφορου Μπουτσικάκη στη Βουλή | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, o π. Βουλευτής Α' Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης ορίζεται αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, παραμένει αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Χριστόφορος Μπουτσικάκης: Ποιος είναι

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά, ενώ έχει καταγωγή από την Κρήτη. Είναι οικονομολόγος - επιχειρηματίας, πτυχιούχος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών και μεταπτυχιακός Φοιτητής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα με Διεθνή Προσανατολισμό (MBA TQM Int) του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο Μικρολίμανο και ανέπτυξε επιχειρηματικές δραστηριότητες στους τομείς της εστίασης και του τουρισμού.

Διετέλεσε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, ενώ το 2016 εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία επανεξελέγη στις πρώτες θέσεις το 2018.

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης εξελέγη βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA