Μενού
kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ | Twitter/@skasselakis
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και επίσημα εδώ και λίγες ώρες υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Μεταξύ άλλων, ο νέος υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την φοιτητική του σταδιοδρομία ενώ στάθηκε στη γνωριμία με τον σύντροφό του Τάιλερ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι».

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι» ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν έχει «γκέι ατζέντα αλλά ανθρώπινη».

«Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν.».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA