Μενού
bakogianni
Ντόρα Μπακογιάννη | ONE TV
  • Α-
  • Α+

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε συναντηθεί με τον Δημήτρη Κουφοντίνα πριν εξαρθρωθεί η «Ε.Ο. 17 Νοέμβρη»! Την αποκάλυψη αυτή έκανε το βράδυ της Δευτέρας η ίδια η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή!

Η πρώην υπουργός μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και μου λέει: ''Άνοιξε την τηλεόραση να δεις ποια είναι η 17 Νοέμβρη''. Και ανοίγουμε την τηλεόραση και… παθαίνω. Βλέπω κάτι… ανθρωπάρια. Εγώ κάπου στο μυαλό μου είχα πλάσει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν κάπως, ξέρω ‘γω, κάποιοι άνθρωποι σκεπτόμενοι, διανοούμενοι. Ούτε ξέρω τι είχα πλάσει στο κεφάλι μου. Και βλέπω αυτό και σκέφτομαι: Αυτοί σκοτώσανε τον Παύλο. Δηλαδή, ήταν διπλό το σοκ» είπε αρχικά η κ. Μπακογιάννη και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Μετά καταλάβαμε ότι τον έναν τον είχαμε ξαναδεί στο Καρπενήσι. Είχαμε πάει σε ένα εστιατόριο. Τα εστιατόρια στο Καρπενήσι είναι 5 τραπέζια. Τώρα, όταν έμπαινα εγώ, χαιρετούσα το πρώτο τραπέζι, δεύτερο τραπέζι, τώρα τι είναι; Τι είναι ο κάβουρας είναι το ζουμί του; Και ήταν ένα τραπέζι στη μέση, το οποίο μας κοίταζε μουγκό και με ένα περίεργο βλέμμα. Ο Κουφοντίνας έχει κάτι μάτια πάρα πολύ έντονα. Θυμάμαι, ήμουν με τον Ισίδωρο (σ.σ. Ισίδωρο Κούβελο) και καθόμασταν απέναντι ακριβώς. Και μου λέει: ''Βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο απέναντι;'' Λέω: ''Τον βλέπω''. Μου λέει: ''Δεν μας πάει καθόλου''. Και μείναμε εκεί. Πού να φανταστούμε ότι δύο χρόνια μετά ο άνθρωπος αυτός θα ήταν ο Κουφοντίνας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...