Μενού
Stefanos Kasselakis Thessaloniki
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία στη Θεσσαλονίκη | Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε δηκτικά τη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης με τον ανασχηματισμό, καθώς και το επικοινωνιακό «ρεζουμέ» του αποκλεισμού μεγάλων «ονομάτων» όπως ο Κώστας Σκρέκας.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό το μήνυμα έλαβε ο Πρωθυπουργός; Του φταίει ο κ. Σκρέκας για το μισό κιλό φέτας και τα υποδεέστερα γερμανικά απορρυπαντικά;»

Συνεχίζει σχολιάζοντας εμμέσως πλην σαφώς για τον διορισμό της Νίκης Κεραμέως: «(Ο Κυριάκος Μητσοτάκης) Προάγει αυτούς που αφήνουν διαρροές των προσωπικών δεδομένων εκλογέων; Δεξιά Ανακύκλωση. Περσινά ξινά σταφύλια».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...