Μενού
kasselakis
Γεύμα του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ορκωμοσία με αφορμή και τα γενέθλιά του. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, 29 Μαρτίου, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έγινε 36 ετών. Λίγο νωρίτερα, την ίδια μέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ορκίστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα.

Μετά την ορκωμοσία ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε πενθήμερη άδεια και θα επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί και πάλι στη Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του από τον στρατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το ταξίδι του στην πρωτεύουσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε ψαροταβέρνα της Θήβας όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους, μέλη της οικογένειάς του, συνεργάτες του, αλλά και φαντάρους από τον θάλαμό του.

kasselakis
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

 

Από το πλευρό του δεν έλειπε ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

kasselakis
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η παρέα κάθισε σε εστιατόριο της Θήβας, όπου έγινε έκπληξη με τούρτα στον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο ένα λάθος προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκόμενων.

Κασσελάκης: Το λάθος με τα κεράκια

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων είχαν τον αριθμό 35. «Συν ένα, παιδιά, συν ένα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στη συνέχεια έσβησε τα κεράκια.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε μαγαζί στου Ψυρρή.

kasselakis
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μίλησε στο Mega και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την Αθήνα από το γραφείο του. Θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης και θα είναι κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του. Δεν έχω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων».

«Λογικά θα είναι και οι γονείς του, θα είναι οικογενειακά. Έχουμε απλά πράγματα. Φρέσκα θαλασσινά, μικρά ψαράκια, καλαμαράκια, χταποδάκι», είπε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA