Μενού
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η αναχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Νταβός θα καθυστερήσει λόγω της κακοκαιρίας και της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων στη χώρα μας.

Από το πρωί της Τετάρτης (21/01) η χώρα βρίσκεται σε κλοιό σφοδρής κακοκαιρίας με καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους. Επιπλέον, ήχησε και μήνυμα του 112 στην Αττική που προειδοποιεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Όπως τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης στον Alpha 98,9, η αναχώρηση του πρωθυπουργού αναμένεται να γίνει μέσα στη μέρα. «Καθυστερεί κάποιες ώρες λόγω των καιρικών φαινομένων και μόλις κριθεί αυτό ασφαλές θα έχουμε τη σχετική αναχώρηση και την οριστικοποίηση του προγράμματος του πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης, λόγω του 112, η συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την παρουσίαση του Ψηφιακού Μητρώου Παρακολούθησης Υποθέσεων Διαφθοράς, αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...