Μενού
Ο Παύλος Μαρινάκης για το πόρισμα των Τεμπών
Ο Παύλος Μαρινάκης | Intime
  • Α-
  • Α+

Για τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των αδερφών Αγγελόπουλων με τον υπουργό Αθλητισμού και το ενδεχόμενο διακοπής πρωταθλήματος, με φόντο τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Ένας από τους λόγους που δεν αφήσαμε να ξεφύγει αυτή η κατάσταση άλλο, είναι γιατί με πάρα πολύ μεγάλο κόστος, αλλά αναγκαίες κινήσεις, 15 μήνες τώρα πολλές προηγούμενες κυβερνήσεις δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν -αναφέρομαι στα γήπεδα, κυρίως στο ποδόσφαιρο- εφαρμόστηκαν», επισήμανε ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Αναφορικά με το αυτόφωρο και το ότι δεν συνελήφθη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Υπάρχει μία απάντηση ότι η μήνυση υπεβλήθη μετά την αποχώρηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η διαδικασία της αναζήτησης για το αυτόφωρο που είναι δεδομένη και αυτονόητη για την αστυνομία, εφόσον υπάρχει ενεργή μήνυση, που εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν ανευρέθη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το απαντήσει η αστυνομία. Τι ενέργειες έκανε και γιατί δεν εντοπίστηκε ο μηνυθείς στο πλαίσιο του αυτοφώρου».

Σχετικά με τη συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Παύλος Μαρινάκης είπε: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι στο ίδιο τραπέζι, αλλά η ουσία είναι η διασφάλιση και η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με ξεκάθαρες διατυπώσεις μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό ΑΘλητισμού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...