Μενού
xrusoxoidis
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε ότι η Αθήνα δεν θα πλημμυρίσει με τρακτέρ, στη διαμαρτυρία των αγροτών που θα γίνει την Τρίτη στην πρωτεύουσα.

«Υπάρχει σχεδιασμός, δεν θα πλημμυρίσει με τρακτέρ η Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Το πώς θα διαχειριστούμε την κατάσταση αυτή, κατά το δυνατόν με απόλυτη τάξη, γιατί θα υπάρξει μία αναστάτωση. 

Οι αγρότες είναι μία μεγάλη κοινωνική ομάδα, έχουν δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν, να διακηρύξουν τα αιτήματά τους. Υπάρχουν πανευρωπαϊκά ζητήματα, όπως είδατε όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις  κατακλύστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα από γεωργικούς ελκυστήρες, από τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. 

Άρα και οι Έλληνες αγρότες έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό», ανέφερε επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε: «Έρχονται συντεταγμένα με ευθύνη της Τροχαίας και με ευθύνη της Τροχαίας θα εισέλθουν στην πόλη. Θα υπάρξει μια αναστάτωση, υπάρχουν ανακοινώσεις για να είναι ενήμεροι οι πολίτες ποιους δρόμους να αποφεύγουν και ποιους να προτιμούν», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Χρυσοχοΐδης, ενώ συμπλήρωσε «από τη δική μας πλευρά υπάρχει πλήρης πρόθεση για συνεννόηση -και μέχρι τώρα αυτό συμβαίνει».

Διευκρίνισε μάλιστα ότι αναμένονται στην Αθήνα περίπου 100-150 τρακτέρ και πρόσθεσε: «Είναι αναγκαίο να γίνει αυτό γιατί οι άνθρωποι θέλουν να εκδηλώσουν τα αιτήματά τους. Θα παραμείνουν 24 ώρες και θα φύγουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA