Μενού
Σήμα Νέας Αριστεράς
Σήμα Νέας Αριστεράς | Νέα Αριστερά
  • Α-
  • Α+

«Νέα Αριστερά» είναι το όνομα του νέου πολιτικού φορέα που σχηματίστηκε και επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (04/12) στο Σεράφειο, και αποτελείται από τα «11» στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου και της «Ομπρέλας» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Νέα Αριστερά» θα έχει ως πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος την παρουσίασε, ενώ στο φως της δημοσιότητας δόθηκε το σήμα του πολιτικού φορέα, που δείχνει ένα βέλος (σ.σ. πάνω αριστερά) με μία τελεία.

Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά
Σήμα Νέας Αριστεράς
Σήμα Νέας Αριστεράς | Νέα Αριστερά

 

Σήμα Νέας Αριστεράς
Σήμα Νέας Αριστεράς | Νέα Αριστερά

Νέα Αριστερά: Τι είπαν κατά την παρουσίαση

Η Νέα Αριστερά παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Αλέξη Χαρίτση, ωστόσο τον λόγο πριν τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα, τον πήραν οι Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή για την αξιοπρέπειά μας και τις ζωές μας. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ήταν εύκολο για κανέναν μας. Κάνουμε μία νέα αρχή για τη συνείδησή μας» είπε η Έφη Ατχσιόγλου.

«Υπάρχουν δυνατότητες ανατροπής. Δεν κοιτάμε πίσω και δεν νοσταλγούμε παλιές καλές μέρες και έτοιμες λύσεις. Πρέπει να αλλάξουμε και να δημιουργήσουμε μια πολιτική δύναμη που δεν φοβάται την αλλαγή» ανέφερε από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως έχουν ανακοινώσει οι «11», βασικός τους στόχος είναι η άσκηση αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, με επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA