Μενού
hardalias
Νίκος Χαρδαλιάς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανάρτηση στους λογαριασμούς στα social media έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πήρε το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρδαλιάς παρουσίασε και το όνομα της παράταξης, με την οποία αναμένεται να διεκδικήσει τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Ειδικότερα, όπως ανέφερ στη σχετική του ανάρτηση στο Facebook φέρει το όνομα «Αττική Μπροστά».

Η ανάρτηση Χαρδαλιά

«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. 

Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας.

Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA