Μενού
mitsotakis.jpg
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
  • Α-
  • Α+

Στη Μελίκη Ημαθίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (05/01) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν τα εγκαίνια του αναστηλωμένου ανακτόρου του Φιλίππου Β' στις Αιγές.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ένα έργο που «δεν έχει μόνο πολιτιστικό αλλά και εθνικό χαρακτήρα, καθώς επιβεβαιώνει την ελληνική διαχρονικότητα της Μακεδονίας στο βάθος των αιώνων και μετατρέπει την περιοχή σε έναν πολιτιστικό πόλο, τολμώ να πω παγκόσμιας εμβέλειας».

Πριν τα εγκαίνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με απλούς πολίτες οι οποίοι τον υποδέχθηκαν στην περιοχή. Ο ίδιος, ευδιάθετος και χαμογελαστός μίλησε με όσους τον πλησίασαν και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με αρκετούς από αυτούς.

Το σχόλιο Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ

Ο πρωθυπουργός σχολίασε τον καλό καιρό και την όμορφη μέρα στη Μελίκη, ενώ αστειεύτηκε με τους πιτσιρικάδες που τον περικύκλωσαν και του ζήτησαν φωτογραφίες.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στους μικρούς μαθητές «δεν ρωτάω τι ομάδα είστε, φαντάζομαι», με έναν πιτσιρικά να λέει ότι οι περισσότεροι εδώ είναι ΠΑΟΚ. 

Τότε, ο πρωθυπουργός είπε «τον βλέπω πολύ δυνατό φέτος».

Δείτε το βίντεο στο 00:50

 

«Σας καλωσορίζουμε στην καρδιά της Μακεδονίας», είπε χαρακτηριστικά στον πρωθυπουργό ένας από τους πολίτες, ενώ στη συνέχεια μια ηλικιωμένη γυναίκα τον υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA