Μενού
Ο Ηλίας Κασιδιάρης
Δίκη της Χρυσής Αυγής | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο καταδικασθέντας υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναμένεται, όπως είχε ενημερώσει σχετικά η στήλη «Μαξιμιλιανός» του Reader, να έχει νέες δικαστικές «περιπέτειες» για την υπόθεση των Σπαρτιατών, αποφάσισε πως θα στηρίξει στις ευρωεκλογές 2024 τον Χαράλαμπο Γιώτη και το ακροδεξιό κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Υπενθυμίζεται πως η στήλη «Μαξιμιλιανός» του Reader είχε παρουσιάσει εξαρχής ποιον θα στηρίξει ο νεοναζί υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χαράλαμπος Γιώτης είναι απόστρατος αξιωματικός πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων, και πιο συγκεκριμένα Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού.

Ποιον στηρίζει ο Κασιδιάρης στις ευρωεκλογές 2024

Ο Χαράλαμπος Γιώτης, άνθρωπος που θα στηρίξει ο Κασιδιάρης, κατάγεται από τη Δυτική Φθιώτιδα, έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του πορείας υπηρέτησε σε νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κύπρο όπου ίδρυσε την 194 ΜΕΑ/ΑΠ, μία από τις δύο Αντιαεροπορικές μονάδες του νησιού.

Μετά την αποστρατεία του έκανε περαιτέρω σπουδές, ολοκληρώνοντας δύο μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί  με πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες στην αναδιοργάνωση εταιρειών και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Συμμετείχε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και τον Οκτώβριο του 2023 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Ήταν εκλεγμένος επί 4 χρόνια (2019-2023) Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης  «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA