Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Menelaos Myrillas / SOOC
  • Α-
  • Α+

Με προβάδισμα σχεδόν εννέα μονάδων υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη έληξε ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταθέτοντας το ενδιαφέρον για την εκλογή της νέας ηγεσίας την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε τα αποτελέσματα από το γραφείο του στην οδό Στουρνάρη και αποφάσισε να κεράσει πίτσες. «Πεινάει ο κόσμος, έχει δουλέψει τόσες ώρες» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης που κατέβηκε από το γραφείο του για να παραλάβει ο ίδιος τις πίτσες που παρήγγειλαν συνεργάτες του εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ

Καλή όρεξη του ευχήθηκαν οι δημοσιογράφοι και εκείνος ευχαρίστησε και επέστρεψε κρατώντας τρία κουτιά στο γραφείο του. Προτού ο διανομέας παραδώσει την παραγγελία, βρέθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία και αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν γνωρίζει τον κ. Κασσελάκη αλλά ούτε και ότι είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαστε η ελπίδα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. 

kasselakis

Η πρώτη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Καταρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τις τρεις απώλειες στη Λιβύη και τις σκέψεις μου για τους αγνοούμενους.

Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές σε αυτή την διαδικασία όχι μόνο όσους δούλεψαν για τη δική μας καμπάνια αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν στις επιτροπές.

Ήταν μια απρόσμενα μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Ήταν ένα πρώτο βήμα για να έχει προοδευτική κυβέρνηση η χώρα. Όπου πήγα την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε να αντέξεις λόγω των επιθέσεων που δεχόμουν από τα γνωστά συστήματα.

kasselakis

 

Τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα μου έλεγαν είσαι η ελπίδα μας. Τους λέω είμαστε η ελπίδα! Για να γίνει η ελπίδα πράξη πρέπει να επιστρέψουμε την επόμενη εβδομάδα στις κάλπες. Ευχαριστώ! Πάμε για τη νίκη!».

Τον κ. Κασσελάκη πλαισίωναν ο ξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Δώρα Αυγέρη και ο Πέτρος Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA