Βαθιά προβληματισμένοι, είναι σύμφωνα με το Mega, τα υψηλόβαθμα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου και ήδη έχει αρχίσει, κατά τις ίδιες πηγές, να συζητείται έντονα το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης.
Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, στις οποίες η ΝΔ δεν έπιασε τον στόχο του 33%, έχει «μουδιάσει» το κυβερνών κόμμα και φαίνεται ότι ήδη σχεδιάζεται «λίφτινγκ» στο υπουργικό συμβούλιο.
Άλλωστε, μόνο απαρατήρητο δεν περνά το γεγονός ότι σε σχέση με τις εθνικές κάλπες του 2023, μέσα σε έναν χρόνο, η Νέα Δημοκρατία «έχασε» περίπου 1.000.000 ψηφοφόρους.
Ανασχηματισμός - Οι «αμετακίνητοι»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, αμετακίνητοι στην κυβέρνηση θα είναι οι:
- Μάκης Βορίδης
- Άκης Σκέρτσος
- Παύλος Μαρινάκης
- Γιώργος Γεραπετρίτης
- Νίκος Δένδιας
- Άδωνις Γεωργιάδης
Στην κυβέρνηση παραμένουν πιθανότατα οι:
- Χρήστος Σταϊκούρας
- Κωστής Χατζηδάκης
- Νίκος Παπαθανάσης
- Νίκη Κεραμέως
- Κυριάκος Πιερρακάκης
- Θεόδωρος Σκυλακάκης
- Δόμνα Μιχαηλίδου
- Βασίλης Κικίλιας
Ανασχηματισμός: Στην πόρτα της εξόδου
Κατά τις ίδιες πηγές, τέσσερις με πέντε υπουργοί δεν θα βρίσκονται στην κυβέρνηση. Επιπλέον, 6-8 υφυπουργοί θα εισέλθουν στη νέα κυβέρνηση.
Να σημειωθεί ότι ο χρόνος κατά τον οποίο θα γίνει ο ανασχηματισμός παραμένει άγνωστος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.