Το βράδυ της Τετάρτης (24/07) πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η λαμπερή δεξίωση με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πέρα από τα «πηγαδάκια» των αρχηγών των κομμάτων που έχουν πάντα ενδιαφέρον, την παράσταση έκλεψαν τα εντυπωσιακά ντυσίματα των κυριών της πολιτικής αλλά και του χώρου της τέχνης, που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Πολλές από τις εμφανίσεις, «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός ενώ όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις παρακάτω εικόνες, υπάρχουν ντυσίματα σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις και με ποικίλα μοτίβα.
Ωστόσο, το χρώμα που πρωταγωνίστησε ήταν το λευκό.







- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.