Μενού
moutzouris.jpg
Ο Κώστας Μουτζούρης. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ομοφοβική επίθεση με εκφράσεις πεζοδρομίου, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Σε βίντεο του Lesvos News, από εκδήλωση σε παραλιακή περιοχή της Λέσβου, κάποιος από τους παρευρισκόμενους τον ρώτησε αν θα συνεργαστεί με τον Στέφανο Κασσελάκη για να λυθούν τα προβλήματα των πολιτών.

«Κουνίστρα είναι αυτός. Είναι λίγο οπισθογεμής», απάντησε ο Κώστας Μουτζούρης.

Γέλασαν με την επίθεση σε Κασσελάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση, ακούγεται να γελάει με τους χαρακτηρισμούς του περιφερειάρχη σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο Κώστας Μουτζούρης είχε πει: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ, με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Η απάντηση Κασσελάκη σε Μουτζούρη

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης», σχολίασε μέσω Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA