«Το ποιος θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ θα το κρίνουν οι πολίτες ελεύθερα», τόνισε το βράδυ της Κυριακής ο Μιχάλης Κατρίνης, μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου, δήλωση την οποία επανέλαβε και σήμερα (8/10) με ανάρτησή του στα social media.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Κατρίνης συγκέντρωσε ποσοστό 6,03%, κατέλαβε την 5η θέση και σύμφωνα με την τοποθέτησή του δεν στηρίζει κάποιον εκ των Νίκου Ανδρουλάκη ή Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου.
«Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δημόσια τοποθέτησή μου την Κυριακή το βράδυ ισχύει στο ακέραιο», σημείωσε ο Μιχάλης Κατρίνης.
«Τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες. Το κατέστησα σαφές σε όλους, το επανέλαβα και στους δύο υποψηφίους που επικοινώνησαν μαζί μου», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κατρίνης: «Θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη»
«Τη Δευτέρα το πρωί, όποιος και αν εκλεγεί, εγώ θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανα με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί πάνω από όλους είναι το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων», σημείωσε στην ίδια ανάρτηση.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.