«Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στην εξαμηνιαία έκθεση της Κομισιόν, πανηγυρίζει για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, που ο ίδιος κατήγγειλε όταν ήταν στην αντιπολίτευση», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, σε σχόλιο του σχετικά με την κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Στην πραγματικότητα πανηγυρίζει για τη φορολογική αφαίμαξη της μεσαίας τάξης και των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων, τα οποία χρηματοδοτούν μέσω έμμεσης και άμεσης φορολογίας αυτά τα πλεονάσματα», τονίζει.
Αναφέρει, επιπλέον, ότι «δεν βρήκε λέξη να πει για τη νέα αύξηση του πληθωρισμού στη χώρα μας, τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη αποκλιμακώνεται. Ούτε για τη ραγδαία αύξηση στο κόστος στέγασης και στο κόστος μεταφορών».
Καταληκτικά, ο κ. Τσουκαλάς σχολιάζει πως «αναφέροντας μάλιστα πόσο καλά χειρίστηκε η κυβέρνηση το θέμα των αγώνων μπάσκετ και το ζήτημα της Μονής του Σινά απέδειξε ότι πλέον είναι εκτός τόπου και χρόνου».
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.