Μενού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ
Ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Αμερικάνικο Κογκρέσο | EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
  • Α-
  • Α+

Αμφίβολη θεωρείται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω νόσησης με γρίπη H1N1, όπως ανέφερε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόπωσος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Τις επόμενες ώρες, συνέχισε ο Παύλος Μαρινάκης, θα γίνει επίσημα γνωστό, εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά το αυριανό Υπουργικό Συμβούλιο ή θα αναβληθεί για λίγες ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με βάση τα τωρινά δεδομένα της υγείας του Κυριάκου Μητσοτάκη» διευκρίνισε σχετικά ο Παύλος Μαρινάκης, προσθέτοντας πως είναι στον «αέρα» το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτειές.

Παύλος Μαρινάκης: Τι είπε για τις ΗΠΑ και την υγεία του πρωθυπουργού

«Λόγω ασθένειας του πρωθυπουργού δεν ξέρουμε αν θα γίνει αύριο Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο ενδεχομένως θα επαναπρογραμματιστεί. Κακώς έχει περάσει η εντύπωση ότι είναι έκτακτο, μιλάμε για τακτικό υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επίσπευση για ένα συγκεκριμένο θέμα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις πολιτικών συντακτών σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στο υπουργικό συμβούλιο επίκειται και σημαντική παρέμβαση κατά της καθυστέρησης της απονομής της Δικαιοσύνης, είπε ο κ. Μαρινάκης και ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση δεν βάζει σε δημοψήφισμα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «παραμένει στο πρόγραμμα το υπουργικό συμβούλιο, αλλά αν δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να συμμετάσχει θα αναβληθεί για λίγες ημέρες. Αμφίβολη είναι επίσης η επίσκεψη στις ΗΠΑ του πρωθυπουργού έως αδύνατη, το πρόγραμμα μένει ως έχει και θα αξιολογείται η πορεία της υγείας του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA